Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Justitia Bizottság Közlemény
  2007-09-10 23:09:56, hétfő
 
  JUSTITIA BIZOTTSÁG
20. SZ. KÖZLEMÉNYE

I.

GYURCSÁNY IGAZAT MONDOTT!

A notórius hazudozó miniszterelnökkel valami különös történt nemrégiben: igazságot tartalmazó kijelentéssel lepte meg hallgatóságát! Azt nyilatkozta, hogy Magyarországon fasiszta veszély van kialakulóban.
A kormányfő állítását az alábbi jelenségek (is) igazolják:
a/ Visszatért az egykoron személyi kultusszá átkeresztelt pártvezéri kultusz, a soros leader feltétel nélküli imádata és követése;
b/ A rendőrség létszámát mintegy 40 ezer főre növelték, és felfegyverezték őket a legkorszerűbb tömegoszlatási eszközökkel (100 millió Ft/db-os vízágyúkkal, könnygázvetőkkel, viperákkal, lovasrohamra felkészített kardlapozókkal, stb.), páncélozott irányítási - vezetési - gépjárművel, helikopterekkel és tolólapos dózerekkel, speciális védőruhákkal, pajzsokkal, valamint személy-és zászlótaposásra alkalmas bőrcsizmákkal, stb.,);
c/ Meghonosodott a titkolódzás és titkosítások széleskörű alkalmazása, a bírósági időhúzó procedúrák és a tömény hazugságokat tartalmazó (a kormányfő által vezényelt) információ áramlások rendszere;
d/ Végre lett hajtva a közszolgálati médiák és más intézmények ,,megtisztítása" az ellenzéknek kikiáltott személyektől;
e/ A kormányfő, a kormány és a kormánykoalíciós pártok főgurui biztosították maguknak a különféle vezető funkcióban lévő személyek messzemenő lojalitását kiemelt fizetésekkel (plusz: különféle ,,törvényesített" járulékokkal), valamint a társadalom számára teljesen szükségtelen (improduktív) szervezetek vagy beosztások kreálásával (lásd: szóvivők , tanácsadók, ad hoc bizottságok, kuratóriumok, elnökségek, stb., stb.);
f/ Plagizálták a fasizmusban virágzó kontraszelekciós káderpolitikát, amelynek következtében olyan ,,túlképzett" dilettánsok kerültek legmagasabb állami pozíciókba, akik még a tanult (választott) szakmájukban (szakterületükön) is szerény teljesítmény produkáltak (Lásd: Medgyessy Péter, Juhász Ferenc, Göncz Kinga, László Csaba, Szekeres Imre, Kóka János, Gyurcsány Ferenc, Molnár Lajos, Vadai Ágnes, Horváth Ágnes, Iváncsik Imre, Demszky Gábor, stb; stb.).
g/ Választási csalások sorozatával hatalomra jutott egy olyan banda, amely Gyurcsány szerint (is): hazudott reggel, éjjel és éjszaka, éveken át nem dolgozott semmit, majd hatalmas rendőri erőkkel és kényszerítő eszközök sokaságával szétveretett egy békés tüntetést, ÁVHS módszereket alkalmazva tartotta fogságban és vallatta az őrizetbe vett fiatalok sokaságát.
Gyurcsány Ferenc nyilatkozata tehát helytálló, ,,a lónak is négy lába van, mégis megbotlik", a hazug embernek pedig (csupán) egy akusztikai hangképző forrása van, nem lehet elmarasztalni azért, ha esetenként (véletlenül) némi igazságot közvetít hallgatóságának.
Ugyanakkor felelősséggel állítható, hogy egy ilyen ,,válogatott" csapattal nem csak egy nyersanyagokban szegény, megcsonkított és adóssággal terhelt kis országot lehet tönkretenni, hanem egy hatalmas (gazdag) birodalom is rekordidő alatt a ,,padlóra" küldhető!

II.
LENDVAI ILDIKÓ CÁFOLATA
Eléggé el nem ítélhető módon (Aczél György egykori cenzorkája), az MSZP parlamenti frakció (kissé ideges, gyorsbeszédű és bátran hazudozó) vezetője, Gyurcsánynak ellentmondva, kiigazította pártelnöke nyilatkozatát: nem fasiszta veszélynek minősítette a jelenlegi magyarországi helyzetet, hanem náci mozgolódásnak!
Kár lenne ha (titokban) hajba kapnának az elérő minősítések miatt, mert mindkettejüknek igaza van, bár az összkép teljessé tételére még egy harmadik nyilatkozóra kell várni, mert a jelenlegi állapotokban fellelhetők a bolsevizmus jegyei is.

III.
HORN GÁBOR CSODÁLATOS SZÜLETÉSE
Az m1 tévécsatorna múltheti kerek-asztal beszélgetésén, a meglehetősen ápolatlan kinézetű Horn Gábor (is) a fasizmus felbukkanása feletti félelméről nyilatkozott, majd ügyes csúsztatással és hatáskeltő mondattal zárta hozzászólását imigyen: ,,a nyilasok az ő szüleit is a Duna-partra vitték, nem szeretné, ha ezek a dolgok megismétlődnének".
Tekintettel arra, hogy Horn Gábor 1955. november 25-én született, több mint tíz évvel a tiszavirág életű nyilas uralom után, ezért mondókájának tartalma csak az alábbi három esetben felelhet meg a valós tényeknek:
1/ A nyilasok ismeretlen okok miatt vitték ki H. G. szüleit a Duna-partra, majd sértetlenül útjukra engedték őket;
2/ A nyilasok kivitték H. G. szüleit a Duna-partra, de szülei megszöktek őrzőiktől, és 1945 áprilisában ,,felszabadultak";
3/ A nyilasok kivitték H. G. szüleit a Duna-partra, lelőtték őket, de H. G. szerencséjére, egy spermabankban tárolt anyagból (az orvostudomány fejlődésének köszönhetően) sikerült Horn Gábor világrahozatala.
Konklúzió
Kifejezetten gusztustalan (egyben kegyeletsértő) olyasmire hivatkozni, amely mások (adott esetben a szülők) tragédiájához kapcsolódik, különösen olyan ordenáré csúsztatással, amelyet százezrek hallhattak (és láttak) a tévé adott csatornáján.
Bátorkodom megjegyezni (kizárólag H.G. számára), hogy az én édesapámat a ,,felszabadító" Vörös Hadsereg katonái ,,elinvitálták" ún. ,,málenkij robotra" (Kispestről, 1945 februárjában), ahonnan nem jött vissza...



III.
AKTUÁLIS ,,APRÓSÁGOK"
1/ Ingyen tanulhatnak kínai diákok a magyar oktatási intézményekben. Teljesült a kormány ígérete, ingyenes lett az oktatás, hiszen a magyar diákok is felvehetik a kínai állampolgárságot, és azonnal egyetemi polgárokká válhatnak.

2/ Szekeres szerint a Magyar Honvédség csökkentett létszámmal és haditechnikai eszközökkel is képes a feladatának végrehajtására.
A probléma csupán az, hogy ezt az optimizmustól sugárzó nézetet szinte minden egyes egykori honvédelmi miniszter elfuvolázta a közvélemény megnyugtatására, akkor is, amikor 150 ezer fős seregünk volt (a kovácsinas, 5 elemit végzett Czinege idejében), majd akkor is (Für Lajos, Keleti György, Szabó János, Juhász Ferenc hadügyérek idejében), amikor mindegyikőjük, bátran és merészen 10-30 ezer fővel nyirbálgatta az MH létszámát, ,,dobra verték" a honvédség objektumait és dollár száz milliókért vásárolt haditechnikai eszközeit (a Keleti György által vásárolt T-72-es harckocsikat pl. itthon feljavították, majd elajándékozták az iraki haderő számára. Egy ilyen akció akkor lenne elfogadható, ha nem lenne 30 ezer hajléktalanunk és kb. három millió létminimum alatt vagy annak a környékén élő állampolgárunk.).

3/ Sok irigy ember azt állítja, hogy egészségügyi miniszternőnk (Keszthelyi Festetics kastélyban tartott) lakodalmát több testőr vigyázta, mint anno dacumál Sukarno Ahmed (indonéz) államelnök Budapesti látogatását.
Egyesek szerint csupán a rózsák, a liliomok, valamint az elfogyasztott ételek és italok árából talpra lehetett volna állítani egy ,,leharcolt" kórházat, de nem veszik figyelembe, hogy kórház nagyon sok van, viszont egy miniszternő esküvője ritkaság számba megy.

4/ Megnyugtató, hogy Zuschlag János honatyát ismét sokszor mutogatják a közszolgálati és a kereskedelmi tévékben, feledtetik ocsmány viselkedését az illetékesek, mondván, hogy ,,Saulból is lehet Paul"!
Ebben az esetben akkor lenne igazuk, ha nem lenne szelektív az állásfoglalásuk, és nem ,,kreálnának" - prekoncepciós módon - a Paulból Sault...

5/ Vadai Ágnes, a HM államtitkára, jogosnak és természetesnek tarja, hogy egy nyugállományba helyezett ezredest karhatalommal kilakoltassanak a szolgálati lakásából, mert nem volt hajlandó elfogadni egy(!) másfél szobás ,,cserelakást", mivel három gyermeke van (az egyik leány), tehát minimum 2,5-szobás bérleményre jogosult.
Megkell jegyezni, hogy hasonló kilakoltatási procedúra sem a Horthy, sem a Rákosi-Kádár-korszakokban nem fordult elő, ilyen önkényeskedés és méltánytalan eljárás példátlan volt eddig a Magyar Honvédség történetében.
Igaza van Gyurcsánynak, a fasiszta önkényuralom jelei itt is tetten érhetők....

6/ A tavaly októberi rendőr-attakban, a Rákóczi út elgázosításában, a földön fekvő emberek rugdosásában, a lovasrohamban, a gumilövedékekkel okozott súlyos (maradandó) sérülések okozásában és a nemzeti zászló megtaposásában irányító (vezető) szerepet játszó rendőrtisztek kitüntetése,- a főváros lakosságának megalázását, a közvélemény semmibevételét, és az illetékesek határtalan arroganciáját jelenti!
Ez is Gyurcsányt igazolja, mert ilyen esetek csak diktatúrákban fordulhatnak elő!

Prof. Dr. Bokor Imre
a Justitia Bizottság elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: könnygázvetőkkel, állampolgárságot, kormánykoalíciós, megismétlődnének, kontraszelekciós, gumilövedékekkel, világrahozatala, mindkettejüknek, elgázosításában, felfegyverezték, kilakoltassanak, nyersanyagokban, hallgatóságának, zászlótaposásra, állásfoglalásuk, szakterületükön, helikopterekkel, megnyugtatására, végrehajtására, káderpolitikát, tömegoszlatási, természetesnek, nyugállományba, intézményekben, kardlapozókkal, törvényesített, megtaposásában, felszabadultak, hajléktalanunk, semmibevételét, állampolgárunk, elajándékozták, magyarországon, szerencséjére, közszolgálati, spermabankban, alábbi jelenségek, egykoron személyi, soros leader, rendőrség létszámát, legkorszerűbb tömegoszlatási, bírósági időhúzó, tömény hazugságokat, kormányfő által, közszolgálati médiák, ellenzéknek kikiáltott, kormánykoalíciós pártok, társadalom számára, fasizmusban virágzó, olyan banda, békés tüntetést, őrizetbe vett, Justitia Bizottság Közlemény, JUSTITIA BIZOTTSÁG, GYURCSÁNY IGAZAT MONDOTT, Medgyessy Péter, Juhász Ferenc, Göncz Kinga, László Csaba, Szekeres Imre, Gyurcsány Ferenc, Molnár Lajos, Vadai Ágnes, Horváth Ágnes, Iváncsik Imre, Demszky Gábor, LENDVAI ILDIKÓ CÁFOLATA, Aczél György, HORN GÁBOR, CSODÁLATOS SZÜLETÉSE, Horn Gábor, Vörös Hadsereg, Magyar Honvédség, Keleti György, Szabó János, Keszthelyi Festetics, Sukarno Ahmed, Zuschlag János, Paulból Sault…, Bokor Imre, Justitia Bizottság,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  S a dalok tanulsága  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam Gizike bar...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Maradék idő  Fodor Ákos költő,  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  A Mester kezének érintése  Emlék  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Volt egy...  Idézetek a barátságról  Esti kép  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Föld napja április 22  Tehetségtelen gyerek nincs.  Ahogy emelkedik a rezgés...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  Alakot vált...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ahogy emelkedik a rezgés...  Ünnepelj csak  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Föld napja április 22  Ez a jó az alvásban.  Gábor Dénes gondolata  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet 
Bejegyzés Címkék
alábbi jelenségek, egykoron személyi, soros leader, rendőrség létszámát, legkorszerűbb tömegoszlatási, bírósági időhúzó, tömény hazugságokat, kormányfő által, közszolgálati médiák, ellenzéknek kikiáltott, kormánykoalíciós pártok, társadalom számára, fasizmusban virágzó, olyan banda, békés tüntetést, őrizetbe vett, hazug embernek, akusztikai hangképző, ilyen &#8222, nyersanyagokban szegény, jelenlegi magyarországi, elérő minősítések, összkép teljessé, jelenlegi állapotokban, bolsevizmus jegyei, meglehetősen ápolatlan, fasizmus felbukkanása, tiszavirág életű, alábbi három, valós tényeknek, nyilasok ismeretlen, nyilasok kivitték, tévé adott, magyar oktatási, kormány ígérete, magyar diákok, kínai állampolgárságot, feladatának végrehajtására, optimizmustól sugárzó, közvélemény megnyugtatására, honvédség objektumait, iraki haderő, ilyen akció, elfogyasztott ételek, miniszternő esküvője, kereskedelmi tévékben, esetben akkor, nyugállományba helyezett, szolgálati lakásából, egyik leány, fasiszta önkényuralom, tavaly októberi, földön fekvő, gumilövedékekkel okozott, főváros lakosságának, közvélemény semmibevételét, könnygázvetőkkel, állampolgárságot, kormánykoalíciós, megismétlődnének, kontraszelekciós, gumilövedékekkel, világrahozatala, mindkettejüknek, elgázosításában, felfegyverezték, kilakoltassanak, nyersanyagokban, hallgatóságának, zászlótaposásra, állásfoglalásuk, szakterületükön, helikopterekkel, megnyugtatására, végrehajtására, káderpolitikát, tömegoszlatási, természetesnek, nyugállományba, intézményekben, kardlapozókkal, törvényesített, megtaposásában, felszabadultak, hajléktalanunk, semmibevételét, állampolgárunk, elajándékozták, magyarországon, szerencséjére, közszolgálati, spermabankban, önkényeskedés, felelősséggel, kijelentéssel, haditechnikai, biztosították, legkorszerűbb, diktatúrákban, prekoncepciós, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.